Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ολυμπία Οδός: Παράδοση σε Προσωρινή λειτουργία τμημάτων της Εθν. Οδού Κορίνθου-Πατρών

Τροποποιείται η υφιστάμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση στην περιοχή των Νικολέϊκων, καθώς η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από τη ΧΘ 167,7 έως τη ΧΘ 171,7 θα διεξάγεται με προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με μία λωρίδα και ασφαλτοστρωμένο έρεισμα ανά κατεύθυνση, ενώ τα δύο ρεύματα θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με εύκαμπτους ελαστικού οριοδείκτες.

Στο ανωτέρω τμήμα η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τον νέο- κατασκευασθέντα βόρειο (δεξιό) κλάδο του αυτοκινητοδρόμου, πλην του τμήματος ΧΘ 168,9 έως ΧΘ 170,5 που θα εξυπηρετείται από το υφιστάμενο οδόστρωμα της ΝΕΟ.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του νότιου (αριστερού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 04.06.2015 έως τις 31.10.2015.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου