Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Πάτρα: Αστυνομικοί κατέβασαν κόσμο από λεωφορείο που έκανε νυχτερινά δρομολόγια προς Ρίο

"Κάθε καλοκαίρι κάποιοι επιτήδειοι πειρατές μας κλέβουν το μεταφορικό έργο", ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Πάτρας, Παναγιώτης Σκέντζος. Με αφορμή προχθεσινό περιστατικό οπότε και εντοπίστηκε τουριστικό λεωφορείο να μεταφέρει κόσμο από την Πάτρα στο Ρίο, νυχτερινές ώρες και μετά τα μεσάνυχτα!

Σύμφωνα με τον κ. Σκέντζο το θέμα είναι και φορολογικό καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, δεν κόβονται αποδείξεις και η μεταφορά των πατρινών προς νυχτερινά κέντρα του Ρίου γίνεται μαζικά και με αρκετές στάσεις στο κέντρο της Πάτρας.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό το οποίο και εντοπίστηκε από τους αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ, συνέβη την Πέμπτη, όταν τουριστικό λεωφορείο παραλάμβανε κόσμο στην πλατεία Τριών Συμμάχων με τελικό προορισμό το Ρίο. 

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον οδηγό. Ο οποίος κατέβασε τον κόσμο επί τόπου και αποχώρησε.

"Την επόμενη φορά θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία", μας λέει ο κ. Σκέντζος, ο οποίος εξάλλου μας ανέφερε και τη δυσκολία των οργάνων της αστυνομίας να κάνουν τη δουλειά τους ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες οπότε και τα διαθέσιμα περιπολικά είναι λιγοστά. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου