Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Παγώνουν τα σιδηροδρομικά έργα Ροδοδάφνη - Ψαθόπυργος

Τρόμο προκαλεί το ενδεχόμενο να μπει «φρένο» στην εκτέλεση εργασιών της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, κάτι που δυστυχώς δεν φαίνεται να… απέχει πολύ από την πραγματικότητα εάν δεν υπάρξει κάποια δραστική εξέλιξη.

Ο «ΑΚΤΩΡ» ως επικεφαλής της Κοινοπραξίας του έργο για το τμήμα Ροδοδάφνη - Ψαθόπυργος έχει βγάλει σε 15νθήμερη ...άδεια το προσωπικό και όπως ανέφεραν στον «Ημερήσιο» καλά πληροφορημένες πηγές, υπό μορφή εξωδίκου αποστέλλει επιστολή προς την ΕΡΓΟΣΕ βάσει της οποίας ζητά πληρωμή δεδομένου ότι έχει παρέλθει ένα δίμηνο χωρίς ρευστότητα.

Εάν από πλευράς εταιρίας (ή… κυβέρνησης) δεν υπάρξει κάποια δραστική παρέμβαση το επόμενο βήμα είναι προφανώς η παύση εργασιών και ενδεχομένως διάλυση της εργολαβίας. Κάτι που θα φέρει το έργο πολλά βήματα πίσω.

Πέραν όμως του μεγάλου ζητήματος που αφορά το ίδιο το έργο, υπάρχει και το μείζον ζήτημα των θέσεων εργασίας που απειλούνται δεδομένου ότι στα έργα (Τρένο και Δρόμο) απασχολούνται εκατοντάδες Αχαιοί με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική αγορά.

Άπαντες ελπίζουν να υπάρξει ανατροπή και να πάνε όλα καλά… κάτι που θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου