Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο.ΣΥ. Α.Ε.: Δεν υπάρχει κίνδυνος για τους επιβάτες των λεωφορείων

Τη διαβεβαίωση ότι παρά τα όποια προβλήματα η εταιρεία "Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.)" κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου τα λεωφορεία να μεταφέρουν με ασφάλεια τους επιβάτες στον προορισμό τους έδωσε ο πρόεδρος της ΟΣΥ Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA για λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες στη Βάρκιζα, βίντεο του οποίου εστάλη στην πλατφόρμα iTag.

"Δεν είναι μυστικό ότι ένα μεγάλο κομμάτι του στόλου είναι γερασμένο. Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό. Όλα αυτά δυσχεραίνουν το έργο μας. Από την άλλη όμως να ξέρει ο κόσμος πως ότι είναι δυνατόν να γίνει ώστε το λεωφορείο όταν βγαίνει από το αμαξοστάσιο να είναι ασφαλές και να μπορεί ο κόσμος να πάει με ασφάλεια στον προορισμό του αυτό από την πλευρά της εταιρείας γίνεται", είπε ο πρόεδρος της ΟΣΥ μιλώντας στο πρωί στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο λεωφορείο σημείωσε ότι επρόκειτο για ένα όχημα που είχε διανύσει πάνω από 1.200.000 χιλιόμετρα και είναι από το 1998 στην εταιρεία, ενώ για το περιστατικό είπε "κατά πάσα πιθανότητα οφειλόταν σε αστοχία υλικού". 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου