Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Οι έμποροι του Πειραιά χρεώνουν στο Τραμ «λουκέτα» σε καταστήματα

Λουκέτο έβαλαν εμπορικές επιχειρήσεις του Πειραιά, εξαιτίας της καθυστέρησης ολοκλήρωσης των έργων επέκτασης του τραμ, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, που εκφράζει την ενόχλησή του, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό Α.Ε. Χρήστο Τσίτουρα.

Σε σχετική του επιστολή, ο ΕΣΠ αναφέρει ότι καθημερινά γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων από μέλη του, των οποίων οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες, δεδομένου ότι υπάρχει ουσιαστική απόκλιση από το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του έργου.

«Οι μεγάλες καθυστερήσεις στην πρόοδο και την περάτωση του έργου είναι υπαρκτές και έχουν πολλαπλές δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των επιχειρήσεών μας, που καλούνται να επιβιώσουν μέσα σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα.

Ήδη στην οδό Γρ. Λαμπράκη, που κάποτε ήταν ένας από τους πιο εμπορικούς δρόμους, περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις έχουν κλείσει, η επισκεψιμότητα έχει σχεδόν εκμηδενιστεί και τα εργοτάξια παραμένουν ανοιχτά για διάστημα πολύ μεγαλύτερο του προβλεπόμενου, δεδομένα που μας κάνουν να έχουμε σοβαρές ανησυχίες για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και στους υπόλοιπους δρόμους που θα εκτελεστούν τα έργα, εάν ακολουθηθούν οι ίδιοι ρυθμοί», αναφέρεται στην επιστολή.

Οι έμποροι ζητούν να λάβουν ενημέρωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER