Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Δεν είναι ανέκδοτο: Ανοικτοί τρεις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης


Μπορεί το μετρό στη Θεσσαλονίκη να είναι συνώνυμο με το γεφύρι της Άρτας και να έχει προκαλέσει πλήθος ανεκδότων, ωστόσο είναι... ανοικτό για το κοινό!

Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες τους χώρους τριών σταθμών του μετρό για να δουν από κοντά τα έργα που εκτελούνται. Οι επισκέψεις επιτράπηκαν καθώς στις 4/12 γιορτάζει η Αγία Βαρβάρα, προστάτιδα των εργαζομένων στα υπόγεια έργα.

Έτσι, την Πέμπτη θα ανοίξει για το κοινό ο σταθμός στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.


Την Παρασκευή, θα είναι επισκέψιμος ο σταθμός «Συντριβάνι» στην περιοχή των πανεπιστημίων και της ΔΕΘ, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι Θεσσαλονικείς να επισκεφθούν τον σταθμό «Ανάληψη», από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγουν για το κοινό σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης. Τον περασμένο Αύγουστο είχαν γίνει επισκέψιμοι και άλλοι ενώ είχε δοθεί και συναυλία στα έγκατα της γης.

Στις 11.30 το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER