Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: «Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΟΣ» ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ

Ένας «γάμος αστικός και συνάμα διαφορετικός» θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ».

Η νύφη και ο γαμπρός θα συναντηθούν στην αποβάθρα του σταθμού, το μυστήριο θα τελεστεί παρουσία επιβατών των μέσων σταθερής τροχιάς και το ζευγάρι θα συνοδέψουν μελωδικά παιδιά της χορωδίας «Libro Coro», υπό τη διεύθυνση της Ανθής Γουρουντή.

Η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά εγκαινιάζουν τη μεταξύ τους συνεργασία, παρουσιάζοντας στο σταθμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» απόσπασμα της οπερέτας του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Η κόρη της καταιγίδος». Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στις 25 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση μιας πολλά υποσχόμενης παραγωγής.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. στηρίζοντας πάγια αξιόλογες δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα φιλοξενεί στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο την παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και καθιστά τα μέσα σταθερής τροχιάς, όχι μόνο ποιοτικά μέσα μεταφοράς, αλλά και ένα αποτελεσματικό όχημα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.

Στη συνέχεια, τα παιδιά της χορωδίας και οι συντελεστές της παράστασης θα διασχίσουν τις οδούς Τσαμαδού και Σωτήρος, δύο από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Πειραιά και θα καταλήξουν στο περιστύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, όπου θα ερμηνεύσουν τραγούδια και θα παρουσιάσουν ένα ακόμη απόσπασμα της παράστασης.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου