Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Το Μετρό θα προχωρήσει τελεία και παύλα»

Προειδοποίηση προς τους ανάδοχους και τους αρμόδιους φορείς να τηρήσουν το σύνολο των υποχρεώσεών τους, ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν το έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης, απηύθυνε σε δηλώσεις του από τη συμπρωτεύουσα, ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Θεσσαλονίκης -τρεις μήνες μετά την (προηγούμενη) άφιξή μου εδώ στη Θεσσαλονίκη- ότι ήρθα να ξεμπλοκάρω το έργο και ότι παρακολουθώ καθημερινά την εξέλιξη του έργου. Μετράω τις ημέρες στην προθεσμία που έχω δώσει: έξι μήνες», είπε.

«Αν μέσα σε έξι μήνες έχουν γίνει αυτά τα οποία έχουν δεσμευτεί οι ανάδοχοι και όλοι οι υπεύθυνοι, τότε το έργο θα προχωρήσει με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς. Εάν τυχόν δεν ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, τότε είμαι υποχρεωμένος να εφαρμόσω όλες εκείνες τις διαδικασίες, ώστε να προχωρήσει το έργο», πρόσθεσε.

«Το έργο θα προχωρήσει τελεία και παύλα. Δε θα ξαναπαίξουμε ούτε με την πόλη, ούτε με τους πολίτες της, ούτε με την οικονομία της», κατέληξε.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου