Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αφήνουν τα υπηρεσιακά στο Μεταφορών... και παίρνουν τα ΜΜΜΣτις δύσκολες εποχές που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο ελληνικός λαός υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις δημοσίων υπαλλήλων που σέβονται τους συμπολίτες τους και φροντίζουν με ενέργειές τους να δίνουν το καλό παράδειγμα και στους υπολοίπους...

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο γενικός διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Μεταφορών και ακόμη τέσσερις επιθεωρητές - ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών του υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών (ΣΕΕΥΜΕ) αποφάσισαν να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους και την προσέλευσή τους στην εργασία τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι υπηρεσιακά αυτοκίνητα, κάνοντας με τον τρόπο αυτό οικονομία στα καύσιμα που θα έπρεπε να πληρώσει από τον προϋπολογισμό του το υπουργείο και βοηθώντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην αποφυγή της κυκλοφοριακής κίνησης.

Το υπουργείο Μεταφορών πλήρωσε το ποσό των περίπου 1.700 ευρώ προκειμένου να προμηθευτεί πέντε κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας και να τις χορηγήσει στον γενικό διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου και στους τέσσερις επιθεωρητές - ελεγκτές του ΣΕΕΥΜΕ, από τον ΟΑΣΑ Α.Ε.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε πολύ λόγος για τα κρατικά αυτοκίνητα, ποιοι τα δικαιούνται, πόσο κοστίζουν και πόσο πραγματικά επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Κάποιοι υπάλληλοι με τη συμπεριφορά τους αποδεικνύουν πως υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που σέβονται το δημόσιο χρήμα.


Για όσους δεν το γνωρίζουν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ κ. Οικονόμου, μετακινείται με το δικό του μέσο και όχι με αυτό που του παρέχει η υπηρεσία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου