Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Λεωφορεία της ΟΣΥ, εγκλωβίστηκαν λόγω διαμαρτυρίας... έξω από τη Βουλή

Η απόφαση των καθαριστριών σε δημόσια σχολεία να κλείσουν αιφνιδιαστικά τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας χθες και στα δύο της ρεύματα κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους έξω από τη Βουλή προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία αλλά και ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες σε λεωφορεία της ΟΣΥ.

Ειδικότερα, τουλάχιστον επτά λεωφορεία εγκλωβίστηκαν για κάποια ώρα στην οδό Ακαδημίας στη συμβολή με τη Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και ορισμένα Ι.Χ. 

Ορισμένοι επιβάτες λεωφορείων περίμεναν μέσα στα οχήματα να ανοίξει ο δρόμος, ενώ άλλα λεωφορεία άδειασαν τον κόσμο που μετέφεραν.

Οι καθαρίστριες έκλεισαν αιφνιδιαστικά τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς είχαν ζητήσει να δουν τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αλλά δεν είχαν λάβει κάποια απάντηση. 


Στα αξιοπερίεργα είναι ότι δεν εγκλωβίστηκε κανένα τρόλλεϋ, όλοι ξέρουμε ότι τα τρόλλεϋ λόγω κεραιών είναι δυσκίνητα, πως λοιπόν εγκλωβίστηκαν τα λεωφορεία και όχι τα τρόλλεϋ; 

Μήπως θα πρέπει οι ιθύνοντες της ΟΣΥ, να το ψάξουν λίγο το θέμα... 

Τι ζητάω και 'γω τώρα, είναι πιο σημαντικό να ασχολούνται στο πως θα τιμωρήσουν τους οδηγούς για πειθαρχικά παραπτώματα, από το να βελτιώσουν το συγκοινωνιακό έργο!!! 









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου