Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Συμφωνία συνεργασίας της ΣΤΑΣΥ με τους Δήμους Αγ. Παρασκευής, Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας, για χώρους στάθμευσης

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) υπέγραψαν, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, συμφωνίες συνεργασίας για τη χρήση των χώρων στάθμευσης σε σταθμούς του Μετρό, με τους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας.

Οι συμφωνίες αφορούν τους χώρους στάθμευσης στο σταθμό «Νομισματοκοπείο» (με το Δήμο Αγ. Παρασκευής) και στο σταθμό «Αγ. Μαρίνα» (με τους Δήμους Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας).

Με αυτές δίνεται δυνατότητα τους δημότες των εν λόγω δήμων να κάνουν χρήση των υπηρεσιών των αντίστοιχων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων με έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών του επίσημου τιμοκαταλόγου, με την επίδειξη βεβαίωσης μόνιμου κατοίκου την οποία θα εκδώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κάθε Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής των συμφωνιών ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κ. Σταύρος Στεφόπουλος επισήμανε ότι «η συμφωνία με τους δήμους Αγ. Παρασκευής, Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΣΤΑΣΥ, αλλά και για την προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς με την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Οι συνεργασίες αυτές έχουν ως κεντρικό στόχο την προώθηση της συνδυαστικής χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και του ΙΧ αυτοκινήτου, καθώς και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών». 

ΠΗΓΗ: stasy.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου