Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Eπανέναρξη της Δημοτικής Συγκοινωνίας Καισαριανής, με νοικιασμένο λεωφορείο από την ΟΣΥ

Επιπλέον δυνατότητες μετακίνησης αναμένεται να δώσει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καισαριανής η δρομολόγηση δημοτικού λεωφορείου.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Καισαριανής σε ανακοίνωσή του: «Μετά από προσπάθειες όλου του προηγούμενου διαστήματος να βρεθεί λύση για την επανέναρξη της Δημοτικής Συγκοινωνίας, εξαιτίας της απόσυρσης λόγω βλαβών των λεωφορείων που διέθετε ο Δήμος μας, ξεκίνησε αυτές τις ημέρες η επαναλειτουργία της, ύστερα από την ενοικίαση νέου λεωφορείου από τον ΟΣΥ.

Σε πρώτη φάση το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 8.00π.μ. έως 4.00μ.μ. και το δρομολόγιο που ακολουθεί είναι: Νεκροταφείο - Λ. Εθνικής Αντίστασης - Χίου - Ανδρέα Δημητρίου - Ευφρονίου - Ριζάρη - Β. Σοφίας - Β. Αλεξάνδρου - Γρηγορίου Θεολόγου - Εθνικής Αντίστασης - Νεκροταφείο. Το λεωφορείο ακολουθεί τις στάσεις που υπάρχουν από την ΟΣΥ.

Ο σκοπός είναι το επόμενο διάστημα, ύστερα από τις παρατηρήσεις που θα συλλεχτούν, να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα, τόσο της διαδρομής όσο και του ωραρίου λειτουργίας, που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της πόλης μας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη Δημοτική Συγκοινωνία δωρεάν για τις μετακινήσεις τους». 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου