Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σχετικά με το ατύχημα στο Αμαξοστάσιο του Ρουφ...

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, αν κάποιοι έκαναν μόνο τη δουλειά που τους είχε ανατεθεί και δεν μπλέκονταν στα πόδια της Διοίκησης.

Και μιλάμε φυσικά για κάποια μέλη του σωματείου της κίνησης.

Ενώ ο σχεδιασμός της Διοίκησης έλεγε ότι το γραφείο της εισαγωγής, θα ήταν έξω - έξω, πριν τις αντλίες καυσίμων, αυτοί θεώρησαν (επειδή κάποιοι εισαγωγείς παραπονέθηκαν), να κάνουν ουσιαστικά κατάληψη σε μια αίθουσα που βρίσκεται κοντά στην εξαγωγή και που προοριζόταν για τον καφέ των συναδέλφων το πρωί.

Είπαμε το Αμαξοστάσιο υπολειτουργεί, φυσικό είναι λοιπόν για λόγους οικονομίας κάποια σημεία του να είναι εκτός λειτουργίας και σκοτεινά. Και σε τελική ανάλυση, αν στους συγκεκριμένους κυρίους της εισαγωγής, δεν τους άρεσε το σημείο, υπάρχει και άλλη λύση, να ξαναγυρίσουν εκεί που ανήκουν, στο τιμόνι.

Αλλά να μην ξεχνιόμαστε, έρχονται συνελεύσεις και εκλογές και πρέπει να κάνουμε και κανένα ρουσφετάκι.

Αντί λοιπόν το σωματείο μας να ασχοληθεί με τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα, που προκύπτουν μέρα με τη μέρα και χρειάζονται λύσεις, κάθονται και ασχολούνται με την καρεκλίτσα τους.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!! ΟΛΟΥΣ!!!

Όλα τα παραπάνω δεν αθωώνουν τη Διοίκηση, έχει κι αυτή τις ευθύνες της αλλά πιστευώ ότι δεν είναι της παρούσης να τα αναφέρουμε τώρα.

Περαστικά στον συνάδελφο!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου