Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Προσλήψεις στα λεωφορεία: Τον Απρίλιο και αν.

 


Δυστυχώς, κάποιοι δεν συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και ακόμα μια φορά η παντελής έλλειψη ατομικής ευθύνης δυσχεραίνει τις άοκνες προσπάθειες της ελληνικής πολιτείας να προστατεύσει τον πληθυσμό από την λαίλαπα του κορονοϊού.

Ορισμένοι εξ αυτών, καταγγέλλουν συνεχώς τον τρόπο λειτουργίας των ΚΤΕΛ στις αστικές συγκοινωνίες, παρουσιάζοντας κάποια ψιλοθεματάκια που έχουν τα, ελαφρώς μόνο, σαπισμένα οχήματα, ενώ θεωρούν ότι, άκουσον άκουσον, οι ιδιώτες επιδιώκουν μόνο το κέρδος, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων.

Δεν έχουν καταλάβει ότι ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει είναι ο covid, και πως σε μια χώρα που έχει επανειλημμένως δείξει ότι γνώμονας είναι το κοινό καλό, δεν επιτρέπονται κακεντρεχή σχόλια.

Το πιο εξοργιστικό είναι πως βρέθηκαν Έλληνες πολίτες που αμφισβητούν τους πίνακες κατάταξης της προκήρυξης για την άμεση πρόσληψη προσωπικού στις συγκοινωνίες.

Υπάρχουν μάλιστα  κάποιες υπηρεσίες που επιμένουν να εφαρμόζουν κάποιους αναχρονιστικούς νόμους και εξετάζουν τις εν λόγω ενστάσεις.

Δεν παραδέχονται πως οι επιτροπές δεν αποτελούνται από master chefs και πως το μαγείρεμα δεν είναι το στοιχείο τους.

Μ' αυτά και μ' αυτά, προβλέπεται ο τελικός να γίνει τον Απρίλιο.

Πιθανόν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, να υπάρξει και guest star έκπληξη, ο γνωστός chef Σωτήρης Κοντιζάς, ώστε το αδιάβλητο να είναι εκ προοιμίου εξασφαλισμένο.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου