Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόστιμο στον Κ. Καραμανλή για μη τήρηση μέτρων covid



Επιβλήθηκε πρόστιμο σε οδηγό της ΟΣΥ για παράβαση των διατάξεων περί COVID σε ότι αφορά τον επιτρεπόμενο αριθμό επιβατών σε ένα λεωφορείο.

Ο ΚΟΚ αναφέρει πως τα ΜΜΜ υποχρεούνται να αναγράφουν αυτόν τον αριθμό εντός του οχήματος σε εμφανές σημείο. Αφού λοιπόν αυτός μεταβλήθηκε προσφάτως , είναι υποχρεωμένη η εταιρεία να διορθώσει τη σχετική πινακίδα. Ο ΚΟΚ επίσης αναφέρει πως ειδικά στις αστικές συγκοινωνίες δεν είναι υπεύθυνος ο οδηγός του οχήματος για τυχόν υπεράριθμους επιβάτες. 

Επειδή ο ΚΟΚ συνήθως αντιγράφεται από πιο πολιτισμένες νομικά χώρες, είναι προφανής η λογική της παραπάνω διατάξεως. Τα σαΐνια όμως της Ελληνικής πολιτείας στην βιασύνη τους να πείσουν το λαό πως παίρνουν μέτρα, ξεπέρασαν αυτή τη φορά τον εαυτό τους και νομοθέτησαν ενάντια στη λογική.

Πρέπει λοιπόν να καταργηθεί και η υποχρέωση του οδηγού να πραγματοποιεί όλες τις στάσεις, και σε κάθε στάση πριν ξεκινήσει να συμπληρώνει κατάσταση με τον αριθμό των επιβαινόντων.

Έως τότε , και χωρίς διάθεση τρολαρίσματος, τα όποια πρόστιμα πρέπει να τα πληρώνει ο ίδιος ο υπουργός από την αποζημίωσή του ώστε να μπορούμε όλοι να πούμε πως είναι άξιος ο μισθός του.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου