Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Παρωδία με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ που κάθονται παροπλισμένα στη Θεσσαλονίκη

Τα ΚΤΕΛ μετά από αίτημα του κράτους κι όχι μόνα τους, έφεραν στη Θεσσαλονίκη 120 εξαιρετικά λεωφορεία. Τα οποία παραμένουν “σβηστά” στα πάρκινγκ, την ώρα που οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, ψάχνουν λεωφορείο του ΟΑΣΘ με το κιάλι.

Κι ενώ οι ιδιώτες παίρνοντας τεράστιο ρίσκο έφεραν τα λεωφορεία ΠΡΙΝ τη ...σύμβαση, για να κερδηθεί χρόνος και να μπουν αμέσως στη δουλειά, τώρα αντιμετωπίζουν την πιθανότητα, ένα δικαστήριο να μην επιτρέψει να γίνει το έργο !!! 

Και πιθανώς να πει το δικαστήριο “α, συγνώμη, τελικά θα ακυρώσουμε την ανάθεση, κάψτε τα λεωφορεία σας, δεν θα τα χρειαστείτε”!!!!

Αγνοώντας τις ανάγκες του κόσμου και εμμένοντας σε νομικίστικες λεπτομέρειες, που δεν ενδιαφέρουν τον πολίτη. 

Πνίγονται στις λεπτομέρειες, για το αν είναι “σύμβαση παραχώρησης” ή “σύμβαση ανάθεσης”, αν “πάει” με το νόμο “τάδε” ή το νόμο “δείνα”, αν έπρεπε να γίνει “διαγωνισμός με τον 4412” ή “ανάθεση με τον 1370” κι άλλες λεπτομέρειες, λες και το πρόβλημα δεν είναι κατεπείγον, διυλίζουν τον κώνωπα και ο κόσμος περιμένει και περιμένει και περιμένει... ενώ υπάρχουν έτοιμα λεωφορεία να τον εξυπηρετήσουν !

Αν δεν είναι αυτό ελληνική τραγωδία, τότε τι είναι; (Παράνοια μήπως;)

8 στρέμματα γεμάτα με έτοιμα λεωφορεία που κάαααααθονται, σε μια πόλη που δεν έχει λεωφορεία!!!!!!!

Θα αφήσουμε να νικήσουν 10 άνθρωποι που σαμποτάρουν το έργο για τα δικά τους ατομικά συμφέροντα ή θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που φορολογείται κι έχει δικαίωμα να έχει τακτική συγκοινωνία με καλά λεωφορεία; 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου