Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Tουρίστας επιχείρησε να επιτεθεί σε οδηγό του ΚΤΕΛ στα Χανιά

Άδοξο τέλος είχε την Παρασκευή το ταξίδι ενός ζευγαριού Βέλγων προς το αεροδρόμιο Χανίων, καθώς λόγω έντονου επεισοδίου, που δημιούργησε ο μεθυσμένος τουρίστας στο σταθμό ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου, αντί για τον έλεγχο διαβατηρίων του “Δασκαλογιάννης”, κατέληξε τελικά στο Tμήμα.

Υπό την επήρεια μέθης ο Βέλγος, που είχε βγάλει κανονικά εισιτήριοo, προσπάθησε το βράδυ μαζί με τη σύντροφό του να επιβιβαστούν στο ΚΤΕΛ Χανίων, όμως ο οδηγός, λόγω της κατάστασής του άνδρα, δεν το επέτρεψε.

Ο τουρίστας τότε, υπό τα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σταθμό, τρελάθηκε και προσπάθησε να επιτεθεί στον οδηγό, τον οποίο πήρε στο κυνήγι.

Για μερικά λεπτά στο σταθμό προκλήθηκε έντονη αναστάτωση, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Προς στιγμήν όμως, αφού στη συνέχεια τον μεθυσμένο άνδρα περιέλαβε στα χέρια της η σύντροφός του, η οποία φανερά εκνευρισμένη για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη του ταξιδιού τους, μέσα σε κοινή θέα, άρχισε να τον χαστουκίζει και να τον βρίζει.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που τελικά, έβαλε τους τουρίστες με τα μπαγκάζια τους στο περιπολικό και παρά την αντίσταση που προέβαλλαν, τους οδήγησαν στο Τμήμα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου