Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Πτήσεις σε Κέρκυρα, Παξούς και Πάτρα θα διεξάγει η Hellenic Seaplanes. Σύντομα ανοιχτές οι κρατήσεις

Την αισιοδοξία της ότι οι πτήσεις με υδροπλάνα θα εγκαινιαστούν το καλοκαίρι του 2020 εκφράζουν στελέχη της Hellenic Seaplanes, τα οποία -το τελευταίο διάστημα- πραγματοποιούν σειρά συναντήσεων με τα εμπλεκόμενα υπουργεία και τους αρμόδιους φορείς.

Οι συναντήσεις με τα υπουργεία πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διαβούλευσης του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών για τα υδατοδρόμια, το οποίο θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, έχοντας επίκεντρο την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης ενός υδατοδρομίου.

Σε πρώτη φάση, το πτητικό πρόγραμμα της Hellenic Seaplanes περιλαμβάνει δρομολόγια στα υδατοδρόμια Κέρκυρας, Παξών και Πάτρας, με συνδυασμό αεροδρομίων του Ιονίου.

Σε δεύτερη φάση, πραγματοποίηση πτήσεων στο Αιγαίο και στα υδατοδρόμια Πάτμου, Τήνου, καθώς και Βόλου, Σκύρου, Σκοπέλου και Αλόννησου.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, το σύστημα κρατήσεων της Hellenic Seaplanes θα είναι σύντομα «στον αέρα», μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πρώτους επίδοξους επιβάτες να προβούν σε ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου για τις πρώτες πτήσεις προς τα υδατοδρόμια Πάτρας, Κέρκυρας, Παξών, αλλά και Πάτμου, Τήνου και Σκύρου. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου