Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Προσωρινή διακοπή δρομολογίων στο τμήμα Ειρήνη - Κηφισιά της γραμμής 1 του Μετρό, λόγω εργασιών στο σταθμό Κηφισιά, την Κυριακή 17/11/2019

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων στο τμήμα «ΕΙΡΗΝΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ» της γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), την Κυριακή 17/11/2019 για το χρονικό διάστημα από τις 05:00 έως τις 11:00, λόγω τεχνικών εργασιών στο σταθμό Κηφισιά. 

Έως την ολοκλήρωση των εν λόγω εργασιών τα δρομολόγια της γραμμής θα διεξάγονται κανονικά στο τμήμα «ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΙΡΗΝΗ».

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί για τη μετακίνηση του στο τμήμα Ειρήνη - Κηφισιά από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ8 «ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ - ΣΤ. ΗΣΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛΑΤ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)» για το παραπάνω χρονικό διάστημα ή μέχρι την λήξη των εργασιών εφόσον αυτές παραταθούν.

Η Αφετηρία της γραμμής ορίζεται στην οδό Νερατζιωτίσσας, έναντι της εισόδου του σταθμού ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ», στο υπάρχοντα χώρο παράκαμψης του Ο.Α.Κ.Α, όπου θα πραγματοποιείται η αποβίβαση και η επιβίβαση των επιβατών.

Λεωφορειακής Γραμμής Χ8

Διαδρομή με κατεύθυνση από ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ προς ΣΤ. ΗΣΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑ(ΠΛΑΤ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ): Από τον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ», δεξιά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά λεωφ. Κηφισίας, αριστερά Πλατεία Πλατάνου

Ίδρυση νέων προσωρινών στάσεων:


Διαδρομή με κατεύθυνση από ΣΤ. ΗΣΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛΑΤ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ) προς ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ: Από την πλατεία Πλατάνου , λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ (αφετηρία).

Ίδρυση νέων προσωρινών στάσεων:


ΠΗΓΗ: oasa.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου