Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

1o Διεθνές Εκθεσιακό Συνέδριο για τα Ηλεκτρικά Λεωφορεία

Το Εκθεσιακό Συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo διεξάγεται σε δύο ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, 14 - 15 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας) και τελεί υπό την Αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ).

Οι ομιλητές (βλέπε παρακάτω την υπό διαμόρφωση ατζέντα) είναι υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, συστημάτων μετάδοσης της ηλεκτρικής κίνησης, υποδομών και προϊόντων φόρτισης, αποθήκευσης ενέργειας, μηχανικοί, μέλη Ινστιτούτων και Συλλογικών Οργάνων κ.α. Θα απαντήσουν επίσης στα βασικά ερωτήματα κόστους κτήσης, λειτουργίας, επισκευής - συντήρησης και εγγυήσεων για τα ηλεκτρικά λεωφορεία και επιβατικά οχήματα κάνοντας και μια σύγκριση με τα συμβατικά πετρελαιοκίνητα οχήματα ίδιας κατηγορίας.

Ακόμα, κυβερνητικά και μη κυβερνητικά στελέχη θα εισηγηθούν θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης του e-mobility στην Ελλάδα και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τα ισχύοντα όσο και για τα αναμενόμενα προγράμματα επιδότησης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η διάρκεια του Συνεδρίου είναι Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 10:30 έως τις 17:00.
  • Κόστος συμμετοχής: 140 ευρώ/άτομο.
  • Συμμετοχές πέραν του ενός ατόμου από την ίδια εταιρεία ή οργανισμό: 110 ευρώ/άτομο.
  • Φοιτητές - Σπουδαστές: 110 ευρώ/άτομο
Οι παραπάνω τιμές αφορούν στη συμμετοχή και τις δύο ημέρες του Συνεδρίου και περιλαμβάνουν:
  • Συνεχή προσφορά καφέ και συνοδευτικών
  • Ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα
  • Folder με ενημερωτικό υλικό και γραφική ύλη.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά το σύνολο των ομιλιών, τις βασικότερες ερωτήσεις - απαντήσεις, τα συμπεράσματα του Συνεδρίου, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους εισηγητές, τα εκθέματα κ.α.

Τεχνικό σεμινάριο ηλεκτροκίνησης 
Τις ίδιες ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή 14 - 15/11/19, στον ίδιο εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο και κατά τις ώρες 18:00 μέχρι 21:00 θα πραγματοποιηθεί το Τεχνικό Σεμινάριο «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ», το οποίο απευθύνεται σε επισκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων όλων των κατηγοριών - επιβατικών, ελαφρών επαγγελματικών, minibus και λεωφορείων και σε αυτούς που θέλουν να ειδικευτούν στη ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗ (μηχανολογία ηλεκτρικών οχημάτων) ειδικότητα που θα τύχει υψηλής ζήτησης τα αμέσως επόμενα χρόνια. 

Η παρουσία προϊόντων ηλεκτροκίνησης σε συνδυασμό με το διαθέσιμο οπτικοακουστικό εκπαιδευτικό υλικό, θα συνδράμει αποτελεσματικά στην εμπέδωση των γνωστικών αντικειμένων που θα αναπτύξουν και θα αναλύσουν οι εκπαιδευτές, οι οποίοι και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Το διήμερο τεχνικό σεμινάριο «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ» θα διεξαχθεί από το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ) οι συνεργάτες του οποίου διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις και έχουν μακρά εμπειρία στην επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων του Κλάδου των αυτοκινήτων. 

Συγκεκριμένα, την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο σεμινάριο έχουν αναλάβει οι: Πέτρος Καραμπίλας, Γιώργος Καπετανάκης, Νίκος Ξυδιάς και Βασίλης Καφαντάρης.
  • Το κόστος συμμετοχής στο Τεχνικό Σεμινάριο είναι 80 ευρώ/άτομο
  • Συμμετοχές πέραν του ενός ατόμου από την ίδια επιχείρηση: 50 ευρώ/άτομο
  • Φοιτητές - σπουδαστές 50 ευρώ/άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνεται γραφική ύλη και προσφορά καφέ - αναψυκτικών στα διαλείμματα.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό (στο e-mail τους).
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Οι ενδιαφερόμενοι που θα παρακολουθήσουν τόσο το Συνέδριο, όσο και το Τεχνικό Σεμινάριο θα τύχουν προτεραιότητας στις κρατήσεις, αρκεί φυσικά να ανταποκριθούν στην παρούσα πρόσκληση κατά το δυνατόν συντομότερα.

Προτεραιότητα θα τηρηθεί επίσης και για τις θέσεις του Συνεδρίου, όσο και για τις θέσεις του Τεχνικού Σεμιναρίου. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου