Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

"Κόπηκε" στη μέση λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Ακόμη ένα περιστατικό που προδίδει την κακή κατάσταση του γερασμένου στόλου των λεωφορείων του ΟΑΣΘ έρχεται στη δημοσιότητα.

Εκτός από το όχημα που άρχισε να διαλύεται εν ώρα δρομολογίου, υπάρχει και καταγγελία για αποκόλληση στο σασί στο λεωφορείο 821 της γραμμής Βούλγαρη (31).

Όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, κ. Σύνθια Σάπικα, αρχικά ο «οδηγός διαπίστωσε θορύβους στο "μύλο" και οδήγησε το λεωφορείο για έλεγχο στο Αμαξοστάσιο του Φοίνικα».

«Εκεί του είπαν να πάει στο Αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης (μέσω περιφερειακού) για περαιτέρω έλεγχο και επισκευή. Στον περιφερειακό, όμως, κόπηκε το σασί στη μέση και ακινητοποιήθηκε το όχημα.

Από θαύμα δεν αποκολλήθηκε τελείως και δεν προκάλεσε άλλο ατύχημα. Και φυσικά ευτυχώς που δεν έλαβε χώρα η αποκόλληση έχοντας επιβάτες μέσα! 

Η αιτία της αστοχίας ήταν το σάπιο αμάξωμα και η κάκιστη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το λεωφορείο λόγω της πλημμελούς συντήρησής του τα τελευταία χρόνια. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους» καταλήγει η κ. Σάπικα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου