Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΟΑΣΑ: Προσωρινή τροποποίηση διαδρομής των λεωφ. γραμμών 054 και 605

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 054 (ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ) και 605 (ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ), λόγω εργασιών εκσκαφής οδοστρώματος για αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης ακαθάρτων επί της οδού Μήδειας από το ύψος της οδού Αμμοχώστου έως το ύψος της πλ. Ελευθερίας στον Δήμο Ν. Ιωνίας, από τη Δευτέρα 29/7/2019 έως την Παρασκευή 2/8/2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 054
  • Από αφετηρία προς τέρμα: Από Μήδειας, προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Υγείας και Παρθενίου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “ΠΛ. ΥΓΕΙΑΣ”, συνέχεια Μήδειας, δεξιά πλ. Αγ. Ευσταθίου, δεξιά Μήδειας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.
  • Από τέρμα προς αφετηρία: Από Μήδειας, προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Υγείας και Παρθενίου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “ΠΛ. ΥΓΕΙΑΣ”.

Λεωφορειακή γραμμή 605
  • Από αφετηρία προς τέρμα: Από Μήδειας προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Φερτεκίου και Γρ. Ξενοπούλου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “9 η ΠΕΡΙΣΣΟΥ”, αριστερά πλ. Παναγή Τσαλδάρη, δεξιά Μήδειας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.
  • Από τέρμα προς αφετηρία: Από Μήδειας, προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μήδειας, μεταξύ των οδών Φερτεκίου και Γρ. Ξενοπούλου, στην υπάρχουσα στάση με την ονομασία “9 η ΠΕΡΙΣΣΟΥ”. 
ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου