Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Νέα παράπονα για το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Γιάννενα - Αγρίνιο: εγκρίθηκε γραμμή εξπρές για μετά το Πάσχα

Νέα καταγγελία αναγνώστη του agriniopress.gr κάνει λόγο για υπεραριθμίες στο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Γιάννενα - Αγρίνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πιο πρόσφατη καταγγελία του ο αναγνώστης, την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Γιάννενα προς Αγρίνιο επικρατούσε του αδιαχώρητο καθώς περίπου 10 άτομα στεκόντουσαν όρθια στον διάδρομο του λεωφορείου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το λεωφορείο να κάνει αρκετές στάσεις, αφού δεν ήταν το Αγρίνιο ο τελικός προορισμός όλων των επιβαινόντων και προκάλεσε μεγάλη καθυστέρηση.

Σύμφωνα με παλαιότερη καταγγελία, στο ίδιο δρομολόγιο, έχει σημειωθεί ξανά υπεραριθμία και μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα, έπειτα από έλεγχο της Τροχαίας στην Αμφιλοχία, να δεχθεί κλήση η οδηγός του λεωφορείου.

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, Φώτη Μούκα, ο οποίος γνωστοποίησε ότι μετά το Πάσχα θα προστεθεί δρομολόγιο εξπρές από Αγρίνιο προς Γιάννενα και από Γιάννενα προς Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Μούκας, το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και με αφορμή αυτές τις διαμαρτυρίες κινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να εγκριθεί αυτό το εξπρές δρομολόγιο που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου