Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Διάρρηξη στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΘ, Στ. Παππά, έκλεψαν μόνο τον φορητό υπολογιστή του

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Στέλιος Παππάς, ο οποίος συνδέει τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του με «στοχευμένη παρέμβαση» που έχει σκοπό να βάλει εμπόδια στη διαδικασία της εκκαθάρισης του οργανισμού.

Σημειώνεται πως οι δράστες της χθεσινής διάρρηξης έκλεψαν μόνο τον φορητό υπολογιστή του κ. Παππά.

«Οι πρώτες ενδείξεις με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια στοχευμένη "παρέμβαση" με σκοπό να βάλει εμπόδια στη διαδικασία της εκκαθάρισης. Το γεγονός ότι αφαίρεσαν μόνο τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή μου με οδηγεί σε αυτές τις υποψίες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ σε γραπτή δήλωσή του.

Υπογραμμίζει δε, ότι, «σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να τονίσω ότι η διαδικασία της εκκαθάρισης θα συνεχιστεί με όρους διαφάνειας, όπως ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή, και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για τα ευρήματά της».

Ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι «έχουμε προσφύγει στην Οικονομική Αστυνομία και πριν από τρεις ημέρες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο».

Προσθέτει, επίσης, ότι, «οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές έχουν ενημερωθεί και ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή την έρευνα. Ελπίζω ότι θα προχωρήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εύχομαι η αστυνομική έρευνα να διαψεύσει τις υποψίες μου και ο "νοών νοείτο"...». 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου