Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Δυο νέες γραμμές θα προστεθούν στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, από την 1/11/2018

Δυο νέες γραμμές θα προστεθούν στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, από την 1 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, οι γραμμές που θα προστεθούν είναι: η γραμμή «2Κ» και η γραμμή «3Κ», οι οποίες θα διέρχονται από τα ανατολικά της πόλης προς τα δυτικά και αντίστροφα. 

Θα εξυπηρετούνται καθημερινά από 34 λεωφορεία (17 έκαστη) και οι οποίες έχουν σχεδιαστεί να έχουν μέση συχνότητα διέλευσης από τις στάσεις κάθε 10 λεπτά, θα ξεκινούν αμφότερες από τον Α.Σ. ΙΚΕΑ. 

Στη συνέχεια, η «2Κ» θα μεταβαίνει μέσω Βούλγαρη στην Εγνατία και αφού κάνει στάση στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, θα μεταβαίνει στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» μέσω της οδού Μοναστηρίου. Στην επιστροφή θα ακολουθεί το ίδιο δρομολόγιο προς τον Α.Σ. ΙΚΕΑ.

Όσον αφορά τη γραμμή «3Κ» θα ξεκινά κι αυτή από τον Α.Σ. ΙΚΕΑ και μέσω των οδών Βασιλίσσης Όλγας, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου και Αναγεννήσεως θα τερματίζει στον Ν.Σ.Σ. Στην επιστροφή μέσω των οδών Μοναστηρίου, Δωδεκανήσου, Νίκης, Μητροπόλεως και εν συνεχεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ. Παπανδρέου, Αδριανουπόλεως, θα επιστρέφει στον Α.Σ. ΙΚΕΑ.

Αλλαγές σε δρομολόγια 
Στα ήδη υπάρχον δρομολόγια θα γίνουν κάποιες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο της γραμμής «33: Αγ. Παντελεήμονας - Βενιζέλου» τροποποιείται κατά την επιστροφή από το κέντρο, καθώς θα διέρχεται μέσω της οδού Δελφών κι όχι από την παραλιακή οδό όπως μέχρι σήμερα.

Το «39» μετά τη στάση «Δημαρχιακό Μέγαρο» θα ανεβαίνει μέσω της οδού Αγγελάκη στην Εγνατία και θα φτάνει στα Δικαστήρια διερχόμενο από τις οδούς Δωδεκανήσου, Πολυτεχνείου και 26ης Οκτωβρίου.

Η γραμμή «31» αποκτά νέο ωράριο λειτουργίας και θα εξυπηρετείται από 12 λεωφορεία με μέση συχνότητα διέλευσης τα 11 λεπτά. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου