Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα γραμμή στη δημοτική συγκοινωνία Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη

Με δύο λεωφορεία που θα συνδέουν τη Νίκαια με τον Αγ. Ι. Ρέντη, ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία της περιοχής.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη η έναρξη λειτουργίας της Γραμμής 2 θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη. Σχολεία, φορείς και σύλλογοι της πόλης θα πραγματοποιήσουν ένα πρωτότυπο δρώμενο για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας γραμμής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το αργότερο σε τέσσερις μήνες, με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη θα αποκτήσει τέσσερα mini-bus και δυο από αυτά θα χρησιμοποιηθούν στη γραμμή που θα συνδέει την Άνω Νεάπολη με το Μετρό.

«Μετά τη γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το κέντρο του Ρέντη με τον Άνω Ρέντη, ξεκινά δημοτική συγκοινωνία που ενώνει τη Νίκαια με τον Αγ. Ι. Ρέντη, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μετακίνησης των δημοτών και εργαζόμενων μετά τη συνένωση των δύο δήμων» δήλωσε ο δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης. 

Όπως σημείωσε ο ίδιος, ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης γραμμής έγινε με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις των δημοτών, σηματοδοτώντας τη μείωση των μετακινήσεων με Ι.Χ. ανάμεσα στις δυο δημοτικές ενότητες και την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης. 

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου