Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Η απάντηση της ΟΣΥ, σε δημοσιεύματα για απόσυρση - «σκραπ» λεωφορείων, με μηχανήματα τηλεματικής και ΑΣΣΚ

Σε απάντηση αναφορών στον Τύπο ότι έχουν τοποθετηθεί μηχανήματα της τηλεματικής και ακυρωτικών εισιτηρίων σε οχήματα που είναι για απόσυρση «σκραπ», η ΟΣΥ, με ανακοίνωσή της, θεωρεί τον ισχυρισμό αυτό «αβάσιμο και συκοφαντικό».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε λεωφορεία, με προγραμματισμό που σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε πριν από τρία χρόνια και με κανόνες του ΕΣΠΑ, είχαν ολοκληρωθεί με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό και έλεγχο ανά όχημα, που βρισκόταν σε κυκλοφορία ή σε προσωρινή ακινησία για μικρής ή γενικής κλίμακας επισκευές.

Στα οχήματα που αποσύρονται προσωρινά από την κυκλοφορία για προγραμματισμό εκτεταμένων επισκευών ή απόσυρσης, μετά από διαπίστωση αδυναμίας επισκευών, λόγω εκτεταμένων ζημιών ή ασύμφορων απαιτούμενων τεχνικών επεμβάσεων, ο εξοπλισμός μεταφέρεται σε συνεννόηση και με ενέργειες του ΟΑΣΑ σε άλλα οχήματα που κυκλοφορούν.

Η εργασία αυτή είναι ξεχωριστή για κάθε όχημα, χρονοβόρα και εξαρτάται δε από την ροή κυκλοφορίας των υπολοίπων οχημάτων.

Σε καμιά περίπτωση, ο εξοπλισμός δεν καταστρέφεται, αλλά φυλάσσεται σε καλά φυλασσόμενους χώρους.

Επισημαίνεται ότι η περιοχή του Θριασίου αμαξοστασίου περιλαμβάνει μόνο οχήματα που έχουν αποχαρακτηριστεί».0 comments:

Δημοσίευση σχολίου