Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πρέβεζα: Διασυνδέεται με λεωφορείο η παραλιακή ζώνη

Σημαντικό βήμα για την τουριστική αναβάθμιση αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων αποτελεί η απόφαση που έλαβε η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας και το ΚΤΕΛ, για την διασύνδεση με καθημερινά και τακτικά δρομολόγια, σε όλη την παραλιακή ζώνη. 

Η αναβάθμιση της συγκοινωνίας αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην τουριστική κίνηση αλλά κυρίως να συμβάλλει σε ένα ποιοτικό τουριστικό προιόν.

Τα δρομολόγια θα εκτελεστούν από το ΚΤΕΛ Πρέβεζας και θα ξεκινήσουν πιλοτικά στις αρχές Ιουνίου. Θα πραγματοποιούνται από τις οκτώ το ρωί και ανά δύο ώρες, μέχρι στις οκτώ το βράδυ.

«Θα καλυφθεί πιλοτικά η περιοχή από Πρέβεζα έως Καστροσυκιά και στην συνέχεια θα δούμε με την υπεραστική συγκοινωνία να φτάσουμε Ριζά -Λυγιά - Βράχο - Λούτσα - Αμμουδιά έως την Πάργα» σημειώνει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας, ενώ θα υπάρχουν στύλοι στους οποίους θα αναγράφονται οι ώρες που θα βρίσκεται το αστικό λεωφορείο, στην κάθε στάση.

Τέλος, όπως επισημαίνει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων «θα είναι πρωτεργάτης και παρούσα για τους καθαρισμούς των δρόμων, παραλιών, αρχαιολογικών χώρων, σημάνσεις, ασφαλείς κόμβους, φωτισμούς κ.α.»

«Ίσως βέβαια να στενοχωρήσουμε αλλά και να δυσανασχετήσουν κάποιοι με αυτή την προσπάθεια αλλά και εμείς οι ξενοδόχοι σχτενοχωρούμαστε και δυσανασχετούμε όταν ο επισκέπτης μας παραπονείται για την έλλειψη καθαριότητας, σημάνσεων, ασφαλών κόμβων, φωτισμού κλπ.» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Τα σημεία που έχει γίνει επιλογή για τις νέες στάσεις του αστικού λεωφορείου είναι τα εξής:
 1. ΚΤΕΛ
 2. Κόμβος Φόρου
 3. Παλαιό ΚΤΕΛ
 4. 2ο Δημοτικό Σχολείο
 5. Ιαματικά Λουτρά
 6. Κυανή Ακτή
 7. Οικισμός Αγίου Γεωργίου
 8. Κάστρο Παντοκράτορα
 9. Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα
 10. Μύτικας (Κέντρο)
 11. Μονολίθι (Lithos Beach Bar)
 12. Nikopolis Club
 13. Camping Monolithi
 14. Mango Beach Bar
 15. Must Hotel Κανάλι
 16. Esperanza Hotel Κανάλι
 17. Niko Hotel Κανάλι
 18. Preveza Beach Hotel
 19. Ταβέρνα Ζορμπάς
 20. Μέδουσα Beach Bar
 21. Φίλιππας- Ιόνιο Beach Bar
 22. Ταβέρνα Λευτέρης (Κατσροσυκιά)
 23. Παλμός-Θάλασσα Beach Bar
 24. Super Market ΚΒ Παππάς 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου