Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Κέρκυρα: Επικίνδυνο για τα λεωφορεία το οδικό δίκτυο καταγγέλλουν οι τουρ. πράκτορες

Το θέμα της κατάστασης του οδικού δικτύου θέτει ο Σύνδεσμος Τουριστικών πρακτόρων με επιστολή του στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα με την επιστολή καταγγέλλουν «την αδιαφορία που έχουν επιδείξει οι αρμόδιοι για την επισκευή του παραλιακού δρόμου Ρόδας-Αχαράβης, ο οποίος τονίζουν είναι κατεστραμμένος και άκρως επικίνδυνος για τη διέλευση αυτοκινήτων και λεωφορείων. 

Τονίζουν μάλιστα ότι οι λακκούβες είναι σε σημείο που μπορεί να προκληθεί ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, λόγω σοβαρού κινδύνου ανατροπής . 

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Βασίλης Καλούδης τονίζει ότι το οδικό δίκτυο όλου του νησιού της Κέρκυρας είναι κατεστραμμένο αλλά αυτό που δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα στα λεωφορεία είναι τα κλαδιά των δέντρων που έχουν επεκταθεί στους δρόμους. 

Ερωτώμενος ο κ. Καλούδης για την κίνηση των περιηγητικών λεωφορείων ανοιχτού τύπου, δήλωσε ότι η ίδια η εταιρεία, στην οποία είναι και ο ίδιος μέτοχος, αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό των κόκκινων λεωφορείων που θα κυκλοφορούν φέτος το καλοκαίρι στην πόλη, στο μισό. Θα θέσει σε λειτουργία δηλαδή μόνο 6 λεωφορεία. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου