Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Τροποποιείται η διαδρομή των γραμμών 20 και 57 του ΟΑΣΘ

Την τροποποίηση των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 20 και 57 αποφάσισε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναλήφθηκε με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών, που διέρχονται από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Ιων. Δραγούμη, μετά την εφαρμογή νέων, κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω των εργασιών κατασκευής στο σταθμό «Βενιζέλου» του Μετρό Θεσσαλονίκης. 

«Για το λόγο αυτό, ο Οργανισμός προχώρησε στην έκδοση αποφάσεων για τροποποίηση των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών: 20 «Μενεμένη - Ερμού» και 57 «Ερμού - Ασβεστοχώρι - Δ/ΝΣΗ Χορτιάτη». 

Η τροποποίηση των διαδρομών αφορά το σκέλος προσέγγισης τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Ειδικότερα, τα λεωφορεία διερχόμενα επί της οδού Εγνατίας, αντί να στρίβουν δεξιά επί της οδού Δραγούμη και να ακολουθούν την πορεία: Δραγούμη - Ερμού (Τερματική Στάση Ερμού) - Βενιζέλου, θα συνεχίζουν στην Εγνατία και θα στρίβουν δεξιά στο πέταλο της Αριστοτέλους (Τερματική Στάση Αριστοτέλους) και διασχίζοντας το, θα στρίβουν αριστερά επί της Εγνατίας μέσω του σηματοδοτημένου κόμβου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Οι γραμμές θα μετονομαστούν σε 20 «Μενεμένη - Αριστοτέλους» και 57 «Αριστοτέλους - Ασβεστοχώρι - Δ/ΝΣΗ Χορτιάτη» αντίστοιχα.

Για την έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα υπάρξει νέα ενημέρωση του επιβατικού κοινού. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου