Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ηράκλειο: Άλλη η τιμή του εισιτηρίου στο μηχάνημα, άλλη η τιμή στο λεωφορείο

Θα ήθελα να καταγγείλω ένα γεγονός που μου έχει συμβεί προσωπικά αρκετές φορές. Σάββατο βράδυ γυρίζω με την τελευταία πτήση από Αθήνα για Ηράκλειο άφιξη 22.50.

Παραλαμβάνω την αποσκευή μου και θέλω να πάω στο σπίτι μου στην Αλικαρνασσό με μεταφορικό μέσο. Τότε πηγαίνω να πάρω το αστικό λεωφορείο που δίνει αναχώρηση 23.20. Όλα καλά μέχρι τώρα όμως έφτασε η ώρα να πάρω εισιτήριο από το μηχάνημα αλλά και πάλι το μηχάνημα ήταν χαλασμένο, να διευκρινίσω ότι το εισιτήριο κοστίζει 1,20.

Περιμένω το λεωφορείο για να ρωτήσω τον οδηγό για εισιτήριο και μου λέει να σας βγάλω εγώ ένα εισιτήριο και φυσικά η ερώτηση μου ήταν πόσο κοστίζει (ήξερα το κόστος αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει ο κύριος αυτός) και μου λέει 2 ευρώ.

Η διαφορά είναι 0.80 λεπτά. Εισιτήριο από μηχάνημα 1.20 - Εισιτήριο από το λεωφορείο μέσα 2.00 ευρώ = διαφορά 0.80 λεπτά. 

Και όπως ήταν φυσιολογικό τον ρώτησα γιατί αυτή η διαφορά στο εισιτήριο για κάτι που δε φταίνε οι πελάτες σας (επιβάτες σας) αλλά φταίει η εταιρία σας που το μηχάνημα σας ήταν χαλασμένο και η απάντηση του κυρίου ήταν: "Έτσι είναι κύρια και αν σας αρέσει" 

Όπως ήταν φυσικό αυτή την κοροϊδία δεν τη δέχτηκα, έφυγα και πήρα ταξί μέχρι την Αλικαρνασσό και πλήρωσα 7 ευρώ.

Αυτό είναι απαράδεκτο! 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου