Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Κλειστός τη Δευτέρα από τις 9.00 ο σταθμός μετρό «Σύνταγμα»

Κλειστός θα παραμείνει τη Δευτέρα (29 Ιανουαρίου) από τις 9 το πρωί ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται από τον σταθμό, χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάση. Ο σταθμός θα ανοίξει κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν, ενώ στις 11 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στις 10.45 κ. Ριβλίν θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ο κ. Ριβλίν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου στις 12.40, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Ριβλίν θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου ο κ. Ριβλίν θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Ίδρυμα Ευγενίδου. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου