Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Google Maps: Σύντομα με ειδοποίηση για να κατεβείτε από το λεωφορείο

Λιγότερο αγχωτική θα είναι πλέον η διαδρομή για όσους χρησιμοποιούν Google Maps στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς σύμφωνα με το TechCrunch, η γνωστή υπηρεσία χαρτών πλέον θα ενημερώνει τους επιβάτες για το πότε θα πρέπει να κατέβουν στη στάση τους.

Μέχρι στιγμής, η διαδρομή με τα μέσα μεταφοράς με τη χρήση των Google Maps δεν ήταν ιδιαίτερα διαδραστική και ο χρήστης - επιβάτης έπρεπε από μόνος του να προσέχει πότε να κατέβει.

Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες θα μπορούν πατώντας στο πλήκτρο «Έναρξη» να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διαδρομή τους, όχι μόνο μέσα στην εφαρμογή, αλλά και στη lock screen της Android συσκευής τους.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η νέα λειτουργία θα ειδοποιεί τους επιβάτες και για το πότε να κατέβουν. Μια τέτοια λειτουργία είναι αρκετά χρήσιμη αν δεν ξέρετε το μέρος που πηγαίνετε, ή αν είστε νυσταγμένος.

Το πότε ακριβώς θα λανσαριστεί η νέα δυνατότητα δεν είναι γνωστό, αλλά σύμφωνα με το TechCrunch θα γίνει σύντομα. Ωστόσο, ίσως ήδη κάποιοι χρήστες να τη βλέπουν καθώς μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται δοκιμαστικά.  

ΠΗΓΗ: techblog.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου