Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Μαθητές δημοτικού θα ταξίδευαν με λεωφορείο, που είχε φθαρμένα ελαστικά

Πανικός επικράτησε το πρωί της Κυριακής έξω από δημοτικό σχολείο στη δυτική Αχαΐα, πριν από εκδρομή. Γονείς κατήγγειλαν πως το λεωφορείο δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στον Αλισσό, το λεωφορείο που είχε έρθει να παραλάβει τα παιδιά για να ξεκινήσουν την τριήμερη εκδρομή τους, έφερε φθαρμένα ελαστικά. Τις καταγγελίες τους επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στα σχολεία πριν ξεκινήσουν τις εκδρομές για να ελέγχουν τα μέσα μεταφοράς.

Οι γονείς άρχισαν να φωνάζουν, όταν διαπίστωσαν ότι τα ελαστικά του μεγάλου οχήματος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η ανησυχία τους ήταν μεγάλη, καθώς η εκδρομή είναι τριήμερη και στα ορεινά του νομού, στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.

Τελικά και μετά το "απαγορευτικό" μετακίνησης με το συγκεκριμένο λεωφορείο, η εταιρία που είχε αναλάβει τη μεταφορά έφερε άλλο λεωφορείο, το οποίο ελέγχθηκε από την Αστυνομία και τελικά η εκδρομή των μαθητών θα γίνει κανονικά.

"Για το περιστατικό ενημερώθηκα από μέλη του συλλόγου που ήταν εκεί και αμέσως κινήσαμε διαδικασίες. Ευτυχώς υπάρχει ευτυχής κατάληψη, καθώς οι μαθητές μας θα ταξιδέψουν και θα απολαύσουν την εκδρομή τους με ασφάλεια", είπε η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αργυρώ Λοτσάρη.  



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER