Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Hμερίδα του ΕΚΑ για τις Δημόσιες Συγκοινωνίες

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα με θέμα: «Οι Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες ως κοινωνικό αγαθό - Παρόν και προοπτικές», που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην πολυετή ενασχόληση του ΕΚΑ με το ζήτημα των Δημοσίων Αστικών Συγκοινωνιών στο Λεκανοπέδιο και την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου τους, παράλληλα με την αναπτυξιακή τους διάσταση.

Στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξ αιτίας της κρίσης η οποία επιβαρύνει την καθημερινότητα των πολιτών, οι Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες έρχονται να καλύψουν την ζωτική ανάγκη της μετακίνησης, με τρόπο πρόσφορο για όλους και ιδιαιτέρως για τους οικονομικά ασθενέστερους, προσφέροντας ένα σημαντικό και πολύπλευρο κοινωνικό έργο.

Στόχος της ημερίδας είναι να εξετάσει την υπάρχουσα κατάσταση και να αναδείξει τις προοπτικές εν όψει των νέων αναγκών και προκλήσεων».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου - Χολαργού, Στάση ΜΕΤΡΟ Εθνική Άμυνα, με ώρα έναρξης εργασιών 10:30. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου