Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Καβάλα: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο και τράκαρε με λεωφορείο

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα του Facebook «ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ» και απεικονίζει μια μικρή σύγκρουση ενός λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και ενός ΙΧ επιβατικού οχήματος στο κέντρο της Καβάλας.

Όπως μπορείτε να δείτε, το ΙΧ αυτοκίνητο εκινείτο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και επιχείρησε να στρίψει στο μικρό στενό μπροστά από το παλιό κατάστημα BodyLine (μια συνηθισμένη "τακτική" πολλών οδηγών που επιδιώκουν να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ της "Ροδόπης", μόνο που είναι παράνομη καθώς το συγκεκριμένο στενό είναι μονόδρομος με αντίθετη κατεύθυνση). 

Ο οδηγός του λεωφορείου που εκινείτο στην αντίθετη λωρίδα της Ελ. Βενιζέλου δεν πρόλαβε, προφανώς, να πατήσει το φρένο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το ΙΧ αυτοκίνητο στο πίσω μέρος, σπάζοντάς του το πίσω δεξί φανάρι.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση, δεν θα σταθούμε μόνο στο γεγονός ότι η ενέργεια του οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου συνιστά παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (αν και, όπως είπαμε πιο πριν, πρόκειται για μα πάγια "τακτική" πολλών οδηγών προκειμένου να κερδίσουν λίγο χρόνο)

Θα σταθούμε, όμως, στο γεγονός ότι (όπως φαίνεται από τη φωτογραφία) ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου ήταν...ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης! 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου