Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Συνάντηση εκπροσώπων ανέργων με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ

Σε θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση εκπροσώπων του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων με την διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Ειδικότερα, όπως διευκρίνισε το μέλος του φορέα, Βασίλης Κάσσανδρος, στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα που αφορά τα πρόστιμα με τα οποία βαρύνονται άνεργοι κατά τους μήνες από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο, αλλά και για εκείνα που έχουν σταλεί στην εφορία.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι τα πρόστιμα αυτά δεν υφίστανται πια, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο άνεργος οφείλει να προσέλθει στα γραφεία του ΟΑΣΘ με τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία διαγραφής των προστίμων, ακόμη και αυτών που έχουν πάει εφορία.

Μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι του δικτύου εξέφρασαν στον κ. Παππά την ελπίδα, το μέτρο δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ να ισχύει και μετά το 2019, ενώ του έθεσαν και το ζήτημα με τους χαμηλόμισθους και φοιτητές που καταβάλλουν για εισιτήριο 1 ευρώ. Όπως τόνισε ο κ. Κάσσανδρος, «είναι άδικο».

Οι δύο πλευρές συζήτησαν και για τη συμπεριφορά των ελεγκτών και οδηγών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ απέναντι στο επιβατικό κοινό, ενώ ο κ. Παππάς ενημέρωσε ότι σύντομα θα βγει σχετική εγκύκλιος για όλους τους εργαζομένους στον Οργανισμό. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου