Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ταλαιπωρία Λαρισαίων στο τρένο για Αθήνα

Πολύωρη ταλαιπωρία υπέστησαν δεκάδες Λαρισαίοι, που επέλεξαν το τρένο για να μεταβούν στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου, καθώς έμειναν καθηλωμένοι στα βαγόνια για πολλές ώρες, λόγω προβλήματος στη γραμμή.

Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης, ήταν αρκετοί από αυτούς να χάσουν το επόμενο μέσο μεταφοράς (αεροπλάνο - πλοίο) που σκόπευαν να πάρουν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, μιας και η περίοδος είναι τουριστική.  

Πιο συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία 61 Ιντερσίτι από Λάρισα με προορισμό την Αθήνα αναχώρησε από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης στις 7.25 το απόγευμα. Λίγο έξω από τον Παλαιοφάρσαλο όμως το τρένο σταμάτησε. 

Οι επιβάτες πληροφορούνται πως υπάρχει βλάβη στη γραμμή. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την οποία επικοινώνησε η «Ε.τ.Δ.», το πρόβλημα εντοπιζόταν σε μια πτώση καλωδίου και στάλθηκε συνεργείο.  

Από την άλλη πλευρά η αμαξοστοιχία 60 Ιντερσίτι που ερχόταν από Αθήνα για Λάρισα σταμάτησε στο Λιανοκλάδι για τον ίδιο λόγο.  

Στις 11.25 η βλάβη επιδιορθώθηκε και το τρένο ξεκίνησε εκ νέου. «Την ώρα που κανονικά έπρεπε να φτάναμε στην Αθήνα, εμείς ξεκινήσαμε από τα Παλαιοφάρσαλα» έλεγαν χαρακτηριστικά οι επιβάτες στην «Ε.τ.Δ.».  

Νωρίτερα ωστόσο τόνισαν πως θα μπορούσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να τους είχε εξυπηρετήσει με λεωφορεία που θα τους πήγαιναν στην Αθήνα, καθώς όπως τόνισαν οι περισσότεροι είχαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλα μεταφορικά μέσα, τα οποία και έχασαν μετά την εξέλιξη αυτή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου