Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Φήμες αναφέρουν ότι η ΟΣΥ, προσανατολίζεται στην κατάργηση της Εξωτερικής Τεχνικής Υπηρεσίας, του πρώην ΗΛΠΑΠ.

Τελικά εκεί στην ΟΣΥ, δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται!

Από την πρώτη στιγμή της συγχώνευσης των δύο εταιρειών (ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ), δείχνουν ένα απίστευτο μίσος για τον πρώην ΗΛΠΑΠ.

Αντί να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πάρουν τα καλά της μιας εταιρείας και της άλλης και μαζί να πορευτούν, κοιτούν πως θα διαλύσουν τις δομές του πρώην ΗΛΠΑΠ.

Τι ακριβώς σας ενοχλεί κύριοι, μήπως γιατί είδατε, ότι παρά το μικρό του μέγεθος, ο πρώην ΗΛΠΑΠ, ήταν πιο οργανωμένος από εσάς;

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε επίπεδο στελεχών, κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα και από τα χείλη μεγάλο-συνδικαλιστών της πρώην ΕΘΕΛ, όπως το ότι είναι αντιαισθητική η "κληματαριά" (εναέριο δίκτυο) και πρέπει να αφαιρεθεί.

Εδώ βέβαια πρέπει να τους πούμε ότι και το εναέριο δίκτυο της ΔΕΗ είναι αντιαισθητικό, αλλά δεν καταφέρθηκαν με δηλώσεις τους εναντίον της ΔΕΗ.

Επανερχόμαστε στο θέμα μας, φήμες λοιπόν που ακούγονται (επιβεβαιωμένες), θέλουν την ΟΣΥ, να έχει σκοπό να αποσύρει το μόνιμο εξωτερικό τεχνικό συνεργείο του πρώην ΗΛΠΑΠ, από το κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς καμιά μελέτη, χωρίς τίποτα, γιατί κάποιοι έτσι αποφάσισαν και έτσι διέταξαν, χωρίς να αναλογιστούν το τι θα σημαίνει αυτό σε απώλειες δρομολογίων, από επιπόλαιες βλάβες που θα μπορούσαν να επισκευαστούν επί τόπου και τι αντίκτυπο θα έχει στο επιβατικό κοινό της Αθήνας.

Θέλουν λέει να λειτουργεί και το συνεργείο επισκευής των τρόλλεϋ, στα πρότυπα των συνεργείων των λεωφορείων.

Για αναλογιστείτε κύριοι, ότι το τρόλλεϋ δεν είναι λεωφορείο, τα δύο κεντρικά Α/Σ των τρόλλεϋ, έχουν διαφορετικούς τύπους οχημάτων και επομένως άλλα ανταλλακτικά, για φανταστείτε τώρα, να "χαλάσει" στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο σταθμό του Μετρό, το τρόλλεϋ της γραμμής 19 και να ξεκινήσει συνεργείο από το Ρουφ, να πάει για επισκευή.

  • Τι ώρα θα φτάσει; 
  • Πόσα δρομολόγια θα χάσει το όχημα; 

Και άντε επισκευάστηκε και ξαναμπήκε στην κυκλοφορία, αν δεν επισκευασθεί και χρήζει ρυμούλκησης, τι ώρα θα αποκατασταθεί μετά η ομαλή κυκλοφορία των δρομολογίων;

Ρωτήσατε ποτέ να μάθετε τι ακριβώς κάνει το μόνιμο εξωτερικό συνεργείο; Όχι βέβαια! Απλώς έρχεστε και με μια defacto εντολή, λέτε το καταργούμε!

  • Γνωρίζετε ότι εκτός από την τεχνική υποστήριξη, παρέχει και κοινωνικό έργο;
  • Γνωρίζετε ότι εκτός από τρόλλεϋ, κατά καιρούς επισκευάζει και λεωφορεία;
  • Γνωρίζετε ότι φροντίζει για την καλή έξωθεν εικόνα της εταιρείας;
  • Γνωρίζετε ότι φροντίζει για την βέλτιστη αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών; (Δολιοφθορές και βανδαλισμούς σε υποδομές και οχήματα).

Όχι δεν τα γνωρίζετε, ενημερωθείτε πρώτα και βλέπουμε!

Από αποφάσεις στο "πόδι" έχουμε χορτάσει, καμιά ουσιαστική αλλαγή έχετε να προτείνετε, αν όχι, αφήστε τον πρώην ΗΛΠΑΠ ως έχει, μια χαρά κάνει την δουλειά του. Κοιτάξτε να συμμαζέψετε, πρώτα τα του οίκου σας και μετά βλέπουμε...

Έχουμε συνηθίσει πια να βλέπουμε εικόνες στο διαδίκτυο, που όταν ένα λεωφορείο "κλείνετε" κάπου, από πίσω σχηματίζεται ουρά από τα άλλα λεωφορεία της γραμμής, πόσες φορές έχετε δει αντίστοιχες εικόνες με τρόλλεϋ;

Ελάχιστες και ξέρετε γιατί, γιατί είμαστε πιο οργανωμένοι, το πρώτο που "κλείνετε" ειδοποιεί τα υπόλοιπα και αλλάζουν διαδρομή, παρ' όλο που δεν έχουμε εύκολα την πολυτέλεια, λόγω εναερίου δικτύου.

Αγανακτισμένος Εργαζόμενος του πρώην ΗΛΠΑΠ    


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου