Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Πεκίνο: Στιγμές τρόμου στον αέρα, γέμισε καπνούς η καμπίνα του αεροπλάνου

Πανικός επικράτησε σε πτήση από το Πεκίνο με προορισμό τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε καπνό και οι επιβάτες έντρομοι δεν ήξεραν τι γινόταν.

Όπως διαπιστώθηκε λίγα λεπτά μετά, τα ακουστικά μιας επιβάτιδας είχαν εκραγεί με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά όχι μόνο το καλώδιο τους αλλά και το πρόσωπο της γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η γυναίκα - τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα- είχε αποκοιμηθεί στο αεροπλάνο όταν περίπου δύο ώρες μετά την απογείωση ξύπνησε από ένα δυνατό θόρυβο νιώθοντας ένα κάψιμο στο πρόσωπο.

Έντρομη πέταξε τα ακουστικά της στο πάτωμα και προσπάθησε να τα πατήσει για να σβήσει τη φωτιά.

«Πέταγαν σπίθες και είχαν αρπάξει φωτιά. Όταν πήγα να τα πατήσω με το πόδι οι αεροσυνοδοί είχαν ήδη φθάσει κι έριξαν έναν κουβά νερό για να σβήσει η φωτιά», είπε η γυναίκα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το πρόσωπο της γυναίκας είχε μαυρίσει από το καμένο καλώδιο ενώ και τα μαλλιά της είχαν καψαλιστεί.

«Η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε καπνούς και αρχίσαμε όλοι να βήχουμε. Μέχρι να προσγειωθούμε η καμπίνα μύριζε καμένο υλικό»

Οι αρχές λένε ότι πιθανότατα εξερράγησαν οι μπαταρίες και υπενθυμίζουν στους επιβάτες να τις κουβαλούν πάντοτε μαζί τους και να μην τις βάζουν στις αποσκευές που τοποθετούνται στην κοιλιά του αεροσκάφους 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου