Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΟΑΣΘ: Η Θεσσαλονίκη με μια Βόλτα

Έχουν ήδη συμπληρωθεί 8 έτη λειτουργίας της πολιτιστικής γραμμής Νο 50 του Ο.Α.Σ.Θ., η οποία έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, από τους επισκέπτες που έχουν κάνει χρήση αυτής της υπηρεσίας. 

Η διαδρομή με θέμα η “Ιστορία της Θεσσαλονίκης” πραγματοποιεί στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά της μνημεία, που αποτυπώνουν την μακραίωνη ιστορία της, από τους αρχαίους, ελληνιστικούς, ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα.

Συνοδοί που με προθυμία, ευγένεια και άριστη κατάρτιση διανέμουν τα πληροφοριακά έντυπα και παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σε κάθε επιβάτη, συμβάλλουν σημαντικά στις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.
Η διοίκηση του Οργανισμού έχει δεχθεί πάρα πολλές ευχαριστήριες επιστολές από ιδρύματα και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την ποιότητα της ξενάγησης.

Ευχαριστήριες επιστολές έχουν αποσταλεί στον Οργανισμό από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από κάθε γωνιά της χώρας από Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μητροπόλεις, σωματεία - συλλόγους επιστημονικών και πολιτιστικών φορέων της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, 1453 τμήματα διάφορων φορέων, με περισσότερα από 40.000 άτομα, έχουν περιηγηθεί, έως σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με την πολιτιστική γραμμή Νο 50.

Το σύνολο των μεταφερθέντων επιβατών από το 2009 έως 28/2/2017 ανέρχονται σε 284.188 επιβάτες (μ.ο. 103 επιβάτες ημερησίως).

Ο Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει αδιάκοπα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Θεσσαλονίκη καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτιστική γραμμή καλέστε στο πληροφοριακό κέντρο 11085.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εάν ενδιαφέρεστε για ομαδική επίσκεψη στη γραμμή, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ. επικοινωνίας 2310 981249 (ώρες επικοινωνίας: εργάσιμες ημέρες, από 7:00΄ έως 14:30΄). 

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου