Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΟΑΣΑ: Έγκριση λειτουργίας τριών Δημοτικών Λεωφορειακών Γραμμών στο Δήμο Χαλανδρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΑ, ύστερα από πρόταση του Δήμου Χαλανδρίου, ενέκρινε τη λειτουργία τριών Δημοτικών Λεωφορειακών Γραμμών που θα προσφέρουν καλύτερη σύνδεση των γειτονιών του Δήμου μεταξύ τους και με το κέντρο της πόλης, καθώς και με άλλα διοικητικά, αθλητικά κέντρα (Αθλητικοί Χώροι, Σχολεία, Κοιμητήριο κ.λπ.), ενώ παράλληλα θα παρέχουν τη δυνατότητα μετεπιβίβασης στους σταθμούς του Μετρό ή τις στάσεις του δικτύου του ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα ο ΟΑΣΑ ενέκρινε τη λειτουργία των εξής λεωφορειακών Γραμμών:
  1. Της Γραμμής Β1: ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΑΤΗΜΑ - ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ.
  2. Της Γραμμής Β2: ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ - ΠΑΤΗΜΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ.
  3. Της Γραμμής Γ: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Η κυκλική Γραμμή Γ συνδέει την περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου με το κέντρο Χαλανδρίου, το ΙΚΑ Χαλανδρίου και διέρχεται πλησίον του σταθμού μετρό «Χολαργός».
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης, «ο Οργανισμός στηρίζει τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με στόχο την αναβάθμιση του έργου των τοπικών τους συγκοινωνιών δημιουργώντας συνθήκες δια-λειτουργικότητας και συντονισμού με τα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κύριο μέλημά μας παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας».

ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου