Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ελεγκτές του ΟΑΣΘ εγκλώβισαν γυναίκα και την αποκαλούσαν...

Μια νέα καταγγελία κατάχρησης εξουσίας εργαζομένων στον ΟΑΣΘ έφτασε στο Seleo. gr, με ένα απίστευτο περιστατικό μέσα σε λεωφορείο.

Ένα περιστατικό που θυμίζει το βίντεο με την κοπέλα να ουρλιάζει και να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο λεωφορείου, περιγράφει αναγνώστης του Seleo. gr. 

Αυτή την φορά, σύμφωνα με τον αναγνώστη, το περιστατικό διαδραματίστηκε στο 78Ν, τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου.

Ολόκληρη η καταγγελία του αναγνώστη: 
Το περιστατικό που θα περιγράψω παρακάτω έλαβε χώρα την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου (ξημέρωμα Σαββάτου) στη νυχτερινή γραμμή του λεωφορείου 78Ν στη διαδρομή: Αεροδρόμιο προς Τ.Σ. ΚΤΕΛ, μεταξύ 4:30-5:00 π.μ.

Στην επιστροφή μου από τη δουλεία στο σπίτι, ξημερώματα Σαββάτου, έγινα μάρτυρας στο εξής περιστατικό: στο λεωφορείο 78Ν βρισκόταν ελεγκτές του ΟΑΣΘ, σε κάποια στιγμή και ενώ τσακωνόταν με κάποιο νεαρό για τα στοιχεία του, ακούστηκαν φωνές και φασαρία, γυρνώντας το κεφάλι μου προς τα πίσω για να δω τι συμβαίνει είδα ότι η προσοχή τους είχε στραφεί σε μια κυρία, η οποία ήταν η μισή μέσα στο λεωφορείο με το χέρι της να έχει κλειστεί έξω από την πόρτα και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην στάση της Ιασωνίδου, να την τραβολογούν κι εκείνη να πασχίζει να βγει.

Κάποια στιγμή ο οδηγός άνοιξε την πόρτα για να απελευθερωθεί το χέρι της ενώ εκείνη προσπαθούσε να κατέβει και οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ (3 άντρες) να την τραβούν από το μπουφάν και να φωνάζουν, τελικά η γυναίκα μπόρεσε να κατέβει ενώ εκείνοι συνέχιζαν να φωνάζουν και να την βρίζουν χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «παλιοσαβούρα».

Η γυναίκα ήταν γύρω στα 40 και μικροκαμωμένη. Δεν γνωρίζω εάν είχε ή όχι εισιτήριο, ούτε το πως και γιατί ξεκίνησε αυτό το απίστευτο σκηνικό. 

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος πρόκειται για ένα ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΌ γεγονός. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν είπε τίποτα, συμπεριλαμβανομένου και εμού, μέγα λάθος! Φαντάζομαι ότι και οι υπόλοιποι επιβάτες, όπως κι εγώ «πάγωσαν» στη θέα του περιστατικού». 

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου