Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Φόρτωσαν 22 κιλά χασίς σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ του Θεσπρωτίας

Μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες τους να εισάγουν φορτία χασίς από την πατρίδα τους με Ι.Χ. αυτοκίνητα ή και πεζοί, οι Αλβανοί συνεργοί των καρτέλ αποφάσισαν να δοκιμάσουν και την μεταφορά των ναρκωτικών με… λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Και αυτή η προσπάθειά τους, όμως, απέτυχε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας είχαν ενημερωθεί για την επικείμενη απόπειρα και είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή Μορφάτι της Θεσπρωτίας, όπου σταμάτησαν για έλεγχο ένα υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Αθήνα. 

Κατά την έρευνα που έκαναν στις αποσκευές των επιβατών, βρήκαν κρυμμένα 18 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 708 γραμμάριων!

Οι αποσκευές ανήκαν σε δύο Αλβανούς ηλικίας 29 και 18 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και δύο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών. 

Οι δύο αλλοδαποί, που βρίσκονταν και παράνομα στην Ελλάδα, οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και για παράνομη είσοδο στη χώρα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου