Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε η «κινηματογραφική» ληστεία στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με τη σύλληψη ενός από τους δυο δράστες και το «σαφάρι» για την αναζήτηση του δεύτερου, εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που είχε γίνει το πρωί της Κυριακής στο κτίριο των γραφείων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Οι δυο κακοποιοί, που είναι Έλληνες, είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο μέσα στο υπήρχαν γύρω στα 35.000 ευρώ!

Στην Ασφάλειας Τρίπολης κρατείται και ανακρίνεται ένας κάτοικος Τρίπολης που συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε τη ληστεία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας για τη σύλληψη του συνεργού του που φέρεται να έχει το κλεμμένο χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι δράστες εισέβαλαν στο κτίριο στις 8 το πρωί της Κυριακής, ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο όπου βρισκόταν ο μοναδικός υπάλληλος και, αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού με το οποίο τον χτύπησαν στο λαιμό, τον κλείδωσαν στην μικρή τουαλέτα. 

Μετά, πήγαν κατευθείαν στο σημείο όπου προφανώς γνώριζαν ότι υπήρχε βιδωμένο στον τοίχο ένα χρηματοκιβώτιο, το ξήλωσαν, το σήκωσαν στα χέρια και εξαφανίστηκαν.

Κανείς δεν είδε πώς διέφυγαν, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι είχαν αφήσει έξω από το κτίριο κάποιο όχημα στο οποίο φόρτωσαν το βαρύ μεταλλικό κουτί. Ο υπάλληλος προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα της τουαλέτας, αλλά δεν τα κατάφερε και απελευθερώθηκε αργότερα από συναδέλφους του. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου