Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Μαλαισία: Ανατράπηκε λεωφορείο σκοτώνοντας 14 άτομα

Ένα λεωφορείο στη Μαλαισία που μετέφερε επιβάτες από τη Σιγκαπούρη και τη Μιανμάρ εξετράπη της πορείας του στον αυτοκινητόδρομο τα ξημερώματα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άτομα και να τραυματιστούν άλλοι 16, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν από την νότια πολιτεία Τζοχόρ προς την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ, όταν ανατράπηκε, βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε σε ένα βαθύ χαντάκι, δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της Πυροσβεστικής Mohammad Yusof Mohammad Gunnos.

Τα στοιχεία όσων σκοτώθηκαν στο δυστύχημα δεν έγιναν αμέσως γνωστά, είπε, ενώ πρόσθεσε ότι οι τραυματίες περιθάλπονται στο νοσοκομείο της επαρχίας Μουάρ.

«Αυτή η τραγωδία προ των Χριστουγέννων είναι έως τώρα το πιο φοβερό δυστύχημα στην πολιτεία Τζοχόρ για το 2016» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα θανατηφόρα δυστυχήματα είναι συχνό φαινόμενο στη Μαλαισία, παρά τις προσπάθειες να βελτιωθεί η οδήγηση, ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο που οι άνθρωποι επισκέπτονται την ιδιαίτερη πατρίδα τους. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου