Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Θεσ/κη: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων αύριο στη Μοναστηρίου, λόγω έργων Μετρό

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αγίων Πάντων (πλήρης αποκλεισμός του κόμβου) αύριο από τις 7.00 έως τις 11.00, στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη, Κατασκευή και Θέση σε Λειτουργία του Μετρό Θεσ/νίκης».

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:
(α) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, μέσω των οδών Ι. Κωλέττη και Γιαννιτσών.

(β) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, μέσω της ανώνυμης οδού παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, της οδού Βίτσι και της οδού Τσορλίνη.

(γ) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Αγίων Πάντων με κατεύθυνση προς την οδό Μοναστηρίου, είτε μέσω των οδών Βίτσι και Τσορλίνη, είτε μέσω των οδών Μαργαροπούλου και Μ. Καλού.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης. Η Τροχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών. 

ΠΗΓΗ: voria.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER