Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Άλλο ΟΣΕ, άλλο ΚΤΕΛ

ΠΕΝΤΕ ευρώ κοστίζει η μεταφορά ενός ποδηλάτου, στον αποθηκευτικό χώρο λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ, από Λάρισα μέχρι και τους Νέους Πόρους.

Παρότι επιβάτης του λεωφορείου ο ποδηλάτης, το ποδήλατο στην μπαγκαζιέρα του ΚΤΕΛ φιλοξενήθηκε ως «ασυνόδευτο» (έτσι κόπηκε η απόδειξη) για να εισπραχθεί το 5ευρο.

Το καταγγέλλει ο συμπολίτης μέσω της «Ε», ο οποίος κατέφυγε στο ΚΤΕΛ λόγω της απεργίας στους σιδηροδρόμους (όπου ο προαστιακός δέχεται δωρεάν τη μεταφορά ποδηλάτου), με αποτέλεσμα να βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως όταν του ζήτησαν να καταβάλει ένα κόστος που υπερβαίνει κι εκείνο του εισιτηρίου του επιβάτη.

Για την ακρίβεια το εισιτήριο στο ΚΤΕΛ, για τη διαδρομή Λάρισα - Νέοι Πόροι, με επιστροφή κοστίζει 7,70 ευρώ και για τη ίδια διαδρομή το ποδήλατο δέκα ευρώ;

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί και το γεγονός ότι στην απόδειξη της μεταφοράς του ποδηλάτου, που έδωσαν στον Λαρισαίο, αναγραφόταν η ένδειξη «ασυνόδευτο ποδήλατο», ενώ ο ιδιοκτήτης του είχε επιβιβαστεί στο ίδιο λεωφορείο. Παράξενα πράγματα...

«Εκμεταλλεύονται το ότι απεργούν τα τρένα...», διαπιστώνει ο ίδιος, που η βόλτα στην παραλία, του κόστισε ακριβά...



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου