Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Με τις συγκοινωνίες, οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ στα χωράφια

Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα γίνεται πλέον η μετακίνηση των εκτιμητών του ΕΛΓΑ για τις ζημιές που παρατηρούνται στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο μετά την ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών, παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων του Οργανισμού.

Αναφορικά με το θέμα μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο υποκατάστημα Λάρισας κ. Γιάννης Καψάλης και τόνισε τα εξής: 

«Ψηφίστηκε η τροπολογία και από την ημέρα που θα πάρει ΦΕΚ δεν θα χρησιμοποιούμε τα δικά μας αυτοκίνητα, όπου υπάρχουν ζημιές θα πηγαίνουμε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όπου δεν υπάρχουν λεωφορεία θα πρέπει να πηγαίνουμε με ταξί. 

Εάν κάνουμε τη σύγκριση με τα περσινά όπου μετακινούμασταν με τα δικά μας αυτοκίνητα φέτος το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Δεν βολεύουν οι συγκοινωνίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κατά κόρον τα ταξί. 

Για να πάμε από το χωριό στο χωράφι θα πρέπει να πάμε είτε με τους παραγωγούς τους ίδιους είτε με κάποιον «οριοδείκτη» να μας δείξει τα σύνορα. Η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα ξοδεύονται περισσότερα χρήματα και θα γίνονται λιγότεροι έλεγχοι. 

Εμείς σαν σύλλογος δεν σταματάμε τον αγώνα, θα κάνουμε τις εκτιμήσεις όπως θα τις κάναμε, επιχειρείται απαξίωση του οργανισμού, θα πρέπει οι αγρότες να καταλάβουν ότι δεν φταίμε εμείς για όλο αυτό». 

ΠΗΓΗ: ert.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου