Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Βοστώνη: Ξέχασε 187.000 δολάρια σε ταξί

Γίνεται κάποιος να είναι τόσο αφηρημένος ώστε να ξεχάσει σε ένα ταξί περίπου 187.000 δολάρια; Κι όμως κάποιος το έκανε και αυτό. Αλλά για καλή του τύχη, έπεσε σε έντιμο οδηγό.

Ο Ρέιμοντ ΜακΚάουσλαντ παρέλαβε το Σάββατο έναν επιβάτη, που είχε το ένα του πόδι στο γύψο. «Μου είπε ότι ήταν άστεγος και ότι ζούσε σε καταφύγιο τους τελευταίους έξι μήνες», είπε ο οδηγός του ταξί στο Associated Press.

Κάποια στιγμή, ο άνδρας βγήκε από το ταξί για να συναντήσει έναν φίλο του και άφησε μία τσάντα στο όχημα μέχρι να επιστρέψει. Ο 72χρονος οδηγός περίμενε για περίπου 30 λεπτά, αλλά όταν ο επιβάτης δεν επέστρεψε, αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο στο οποίο του είχε πει να τον μεταφέρει, προκειμένου να τον εντοπίσει.

Όμως, ούτε αυτό δεν είχε αποτέλεσμα, οπότε ο ΜακΚάουσλαντ άνοιξε την τσάντα, για να βρει κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα του άνδρα. Έκπληκτος, διαπίστωσε ότι αυτή ήταν γεμάτη με δεσμίδες χαρτονομισμάτων και αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδώσει τα μετρητά.

Η αστυνομία βρήκε τελικά έγγραφα που έδειχναν ότι το ποσό ήταν από κληρονομιά και επέστρεψε τα χρήματα στον άνδρα, ο οποίος έδωσε στον οδηγό 100 δολάρια ως ανταμοιβή. 

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στον ΜακΚάουσλαντ. Πριν από 30 χρόνια ένας άλλος επιβάτης είχε ξεχάσει στο ταξί μία βαλίτσα με 10.000 δολάρια, τα οποία και του επέστρεψε αμέσως ο οδηγός. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου